sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Apumiespalveluja Tampere Pirkanmaa palveluksessanne jatkossakin ennakkomaksuin edeten

Kun tilaatte Apumiespalveluja Tampere Pirkanmaa palveluita ja töitä aatoksia niin huomioikaa oheinen 

Maksupolitiikasta ja siitä mikä on järkevää, kun tilataan ja ajatellaan motiivia tekemiselle: 

Yrittäjiä ja ns "yrittäjiä" on joka lähtöön: Moni parturi, autokorjaamo on kironnut kun laskun mukaan ei ole rahaa tullut. Tamperelainen lehdessä pari vuotta sitten kertoi eräs keskustan alueen parturiyrittäjä, että oli lähtenyt useamman sadan kampauksen tilannut hakemaan pankkiautomaatilta rahaa monen tunnin työstä, eikä koskaan saanut rahojaan.

Samoin eri liikkeistä ei saa tavaraa ulos jollei ole mastercard luotto tai käteisellä maksettu ensin Alkosta poliisin passin saantia myöden, kaikissa rahat ensin sitten tavara ja palvelu.

Virallinen lasku on monelle yrittäjälle luottotappio, tästä on yrittäjäjulkaisuissa ollut puhetta yli 30 v ajan mitä olen eri julkaisuja painettuina ja sähköisinä julkaisuina lukenut.
Samoin kun sovjet romahti ja jäi miljardit idänkaupasta "kuplaksi" saataviksi, siirtyi kaiki idänkauppa ennakkomaksuaikaan Sanomakonsernista alkaen.

Y-tunnus ja juridinen taho näkyvät kuitista, en mainosta juridisia oikeushenkilöitä missään. Markkinoin vain palveluitani ja hommiani mitä teen ennakkomaksuin edeten käteisellä.

Itse en lähde kilpailutuksiin, hintani on mitä on tuntihintoina, isot puut tapauskohtaisesti kohteessa, etänä "sika säkissä" erittäin hankalaa antaa hinta-arviota isoista puista, sillä monasti tilaaja ei hahmota eri elementtejä mitä puunkaadossa on huomioitava. Kiipeilykaatoja en tee.

Aikanaan 90-luvun kansainvälisen kaupan, Aasian kaupan kursseilla painotettiin: Hintakilpailu on yrityksen tappion tie. Orapihlaja-aidan leikkauksissakin olen toisinaan harkinnut onko 50€ alkava tunti liian vähän, senverran koville se aina ottaa. Jos asiakas haluaa ko palvelun alvillisena, se on tietenkin 50€+alv.

Ihan pakko oli oikaista aatoksia yrittäjyydestä. Vain hölmö tekee monasti laskulla, näitä yrittäjiä on tuttavapiirissä joilla on tuhansia saatavina = ilmaistöinä, joista ei saa rahojaan. Samoin itseltä on viimeisen 10 v aikana pari kertaa erehtynyt odottamaan, enkä koskaan ole saanut saataviani. Tarkemmin mm. https://pihatyot-Tampere.blogspot.com blogissa
Mikä on sellainen yritys, yrittäjä, oikeushenkilö on sitten yksityishenkilö tai muu, jolla ei ole maksaa heti = Maksukyvytön luottoa vailla. En ole luotto-, enkä pankkitoimintaa harjoittava, toimin vain kuten ajassa on järkevää eli käteisellä heti. Muu on ns "hevonkukkua" tai muuta pahempaa kuten ns vokkibusiness kansalaisten yhteisiä varantoja syöden ja elintasopakolaisuutta edesauttaen vahingoksemme ylipopulan valuessa muuttamaan väestörakennettamme meille vahingolliseen suuntaan erilaisin "kunnia- eli kunniaton murha kultteineen" ymv.Suomalaisten on syytä edistää suomalaisten työtä ja toimeentuloa, ei elintasopakolaisuutta eurollakaan.


Ohessa eri blogeissani palveluitani eri blogeissa ja tässä eräs palvelumuodoistani: Saavun tilauksesta muokkaamaan pihojanne, puutarhojanne, kasvitarhojanne käteisellä tuntihinnoitellen hommat sään ja olosuhteiden mukaan: 


Apumiespalveluja Tampere Pirkanmaa palveluksessanne jatkossakin ennakkomaksuin edeten.

Pihapuiden kaadoista, pensasaitojen leikkauksiin, ruohikoiden leikkauksiin, muutto- ja kantopalveluihin apunanne.

Tiedustelut ja tilaukset aina ensisijassa sähköpostilla:
Talonmiespalvelu@gmail.com

Katujen ja pihaosuuksien siivoukset oheisella harjakoneella:Blogivirta tämän blogin oikealla puolella auttaa teitä aatoksissan ja aina voi tiedustella sähköpostilla pystynkö auttamaan teitä ;) Vink.
---------------------
https://apumiespalveluja-tampere.blogspot.com/
---------------------